Wednesday, May 19, 2010

MyResepi oh my!

Ada sapa2 tau kenapa web myR tak boleh nak view lately, it has been quite a while since the last time I was able to browse it, oh gosh, tak suke tak suke!!! Takkanlah I sorang ja yang tak boleh masuk ek, ermmm...

Merayau dalam myR adalah 'acara' wajib hampir setiap hari, best betul tengok macam2 makanan ditayang kat situ. Boleh jugak nak dapatkan idea untuk memasak bila2 kesuntukan ilham. Boleh belajar buat macam2 dari situ. Tapi sekarang ni rasa tak best betul sebab bila buka je terus tak boleh, eiiii menyampah betul laa! Kenapa? Kenapa?!

8 comments:

ojasamid said...

akak rs dh bandwidth dh lebih limit kot?? xpon server rosak ..kot???
tp akak perasan kalau dh dekat2 nk akhir bulan mesti xleh access, ramai sgt yg masuk agaknya ye. tu yg saikin mmg jrg masuk, dok asik sangkut aje....pdhal byk resepi menarik yg nk dicuba..huhuhu..gamaknya lps jumpa resepi menarik kena print siap2 la kot ye. naya je time dh siap brg nk masak tiba2 resepi xboleh bukak.uwaaa...

Fith said...

Kak oja,
tu laa,saikin mcm kerap sgt error,server rosak kot ek.benci tul kan,hrp2 cepat laa pulih blk,web lain tak best,myR jugak yg terbaik,kan kan...

Heartilyina said...

sama laaa. in fact kes bhn2 dh siap tinggal tggu nk msk tu je dh bape kali terjd. pastu kelam kabut carik resepi lain sbb xleh bukak myR huhu.

Fith said...

ina,
aiseh yg tu plg geram tu kan.pasni takleh main link2 je resepi,tp kena tulis terus dlm blog supaya nanti senang nak refer,huhu

umeboshi said...

salam Fith. hamboi mek sorang ni. mama IT sungguh. sambil masak, ngadap online resepi, ye? bagus!! myR tu, slalu camtu le. tension je kalo kita sungguh2 tgh dok cari resepi, tuptup page dia hanged!! anyway, sabar ek. k.noora nak kasi SUNSHINE AWARD ni. sila amik kat blog k.noora OK!

Fith said...

Kak nora,
haha tu laa pasal kan,tengah berkobar2 nak masak terus rasa down,sabo je laa.
tq kak nora,nanti fith amik yer!

amir5656 said...

aah saya pun takle bukak
terus takle masak sebab takda idea(alasan)
heehe..

Fith said...

amir,
cet yer2 ja,mcm laa dok buka selalu :-p ntah ka setahun sekali ja.takpun tak pernah buka langsung,haha