Monday, May 10, 2010

Entry carca marba

Kek marble-tak-jadi semalam takmau tunjuk, setelah dok pikiaq punya pikiaq, last2 rasanya macam tau pasaipa bila potong kek tu tak jadi lawa(read: tak dapat corak marble), mungkin laa sebab salah cara potong, patutnya kek bulat tu kena potong macam hari tu(refer entry 'kek marble'), tapi semalam pi potong petak2 so huduh laa, hahaha baikkk punya alasan! Sebab buat 1 adunan dan loyang bulat tu kecik, lebihannya tu buh dalam muffin cups, jadi laa macam kat bawah ni... Tak sangka pulak Rafiqh berkenan sangat kat kek marble ni, yang coklat hari tu pun lebih separuh dia belasah sorang2, yang ni pun sama, masa tengah potong panas2 lagi tu dia dah balun sampai kenyang dah, pi jamuan rumah orang dia ratah timun, tomato dan salad saja, nasi mama suap langsung takmau, ayah suap ada kot 1-2mulut ja makan, hish!


Ni gambar semalam, ecewah anak bujangku ni, kalau bab bergaya dia laa nombor 1! Sekarang ni kalau keluar mesti mau pakai topi, semalam nak pakai jam pulak, tu nasib baik tak bawa beg ala2 handbag dia tu, hahaha, haru sungguh! Nak jadi model ka? Haa kot sapa2 nak cari model, boleh laa mai calling2 mak dia ok(promote anak sendiri)...


Ni pulak budak selebet-musyuk-masyam, hahaha. Berpeluh2 macam hapa ja, tak laa panas mana pun. Gambar bawah ni gelap pulak, kalau cerah dah boleh nampak jelas dah gigi atas Raziqh yang renggang itu, hihihi...


bergurau senda dengan onichan...

Semalam jugak alhamdulillah syukur sangat2, myLove dah tolong baiki laptop I yang rosak hari tu, yippie! Sukeeee!!! Thanks darling! Rasa tak best woo bila laptop ni tak boleh pakai, after almost 8years dok hadap laptop ni ja, biarpun usang tuan dia tetap sayang... Haa lepas ni tak boleh dah bagi 2R sentuh ikut suka depa, eeeiii... MyLove dah siap gantikan keyboard baru, bateri baru dan cd player baru, dah macam 'baru' pulak rasa, seronok!

3 comments:

mysara said...

wahhh...makin encem la rafiqh! dah mcm org bujang... boleh dah la cari calon awek jepun..hik3

Heartilyina said...

amboi2 rafiqh pndai ke tgk jam tu kul bape? tp xpe... gaya mutu keunggulan tu pnting ye tak hihi. tahniah la mama laptop dh elok. slamat kembali berblog mcm biasa ok! (sibuk suruh org update tp blog sndiri dok bersawang dh hihi :P)

Fith said...

My,
hahaha bahaya2!sib baik adik rayyan boy,klau tak,boleh suh rafiqh usha,hahaha

Ina,
jam tu hbs bateri dah,dah bertahun org bagi baru skrg dia nak pakai,hehe.betul2,yg pntg gaya ja,hahaha
ok2,akan cuba di-update mcm biasa.tuh laa,klau taktau nak update apa,buh ja laa gambar2 ihsan tembam tu,hihi