Monday, June 21, 2010

Tag dari Nas - Mrs Happy !


Kali ni kena tag dengan my kohai - Nas pulak. Layan~~~

Adakah anda HAPPY sekarang?
- terpaksa jawab YA, kalau jawab tak, karang tak boleh nak jawab soalan2 kat bawah pulak aih...

Kenapa anda happy?
- sebab takdak lagi perkara sedih berlaku hari ni, so mood biasa semulajadi saya adalah HAPPY!

Apa benda yg boleh membuatkan anda happy?
- bila abah, mak, adik-beradik2, suami dan anak2 happy
- bila dapat duit banyak2 gedebuk jatuh dari langit boleh buat shopping, hek
- bila orang di sekeliling saya happy, saya pun tumpang happy
(banyaklah lagi, tak tersenarai!)

Pernah menerima TAG?
- uish pernahhh, selalu sangat (ecceh, bedooh laa sangat!)

Nyatakan warna yg anda sukai
- pink, tahap boleh juling bila tengok barang warna pink

Beritahu 9orang yang akan anda tag. Tuliskan sesuatu tentang orang yang anda tag, nak tulis berjela pon takpa
- Ina - mama Ihsan yang comel (cuba teka siapa yang comel? Ihsan atau mamanya? hehe)
- Murni - umi Maira dan Zaayan, si tauke gudang kain berjaya
- Mai - mommy Rayyan-kun dan Rifqi-kun yang muka 2budak kecik ni macam di copy-paste, geram!
- Aisha - ibu Aina yang tak lama lagi nak dapat baby baru
- Faeeza - mama Adam yang sangat sweet dan romantis
- Norlin - mama Haikal yang rajin
- Anje - ummi Yaya si tembam yang pipi gebu rasa nak picit2
- Dyana - mama Izz yang pandai menjahit dan sangat pandai mem-baking
- Kaklong - mama Syafiy dan Sidqiy yang cun lagi terer memasak

Mai, Faeeza, Anje, Dyana dan kaklong dikenali di alam nyata, Ina, Murni, Aisha dan Norlin adalah kawan di alam maya(insyaAllah kita akan bersua jua nanti yer), but really happy knowing you guys! Thanks sudi berkawan dengan saya, huhu *terharu*...

4 comments:

Heartilyina said...

Meh nk tlg jwb kan. Mesti la Ihsan yg comel. Dia comel sbb Mama dia comel hahaha! (nak jugak tuuu ;P). Btw tenkiu jugak sudi berkwn dgn kiter. InsyaAllah harap2 ada rezeki kiter jmpa nnt :D

Fith said...

Ina,
haha betul laa tu,dua2 pun comel.ihsan mmg sebijik muka mama dia kan...

norlin said...

Thanks fith...rajin ka...hihi rasa tak rajin pun...hihi...
fith noli tak berapa tau la....mcmmana nak ambik tag tu bubuh dalam blog noli...hihi tak besa...

Fith said...

noli,
noli save je pic tu,right-click n save pic,nanti upload masuk entry,haa gitu2 aje.
pasni bleh pass tag n award lg utk noli yer...