Saturday, June 18, 2011

Mother's day...

Ni satu lagi entry dah basi...
Celebrated mother's day untuk my mom-mak awal seminggu dari yang sepatutnya sebab awal mei tu kan ada cuti buruh, my bro-achik balik rumah so kami keluar pi beli kek dan hadiah untuk mak tengahari 1mei tu. Petangnya potong kek, yeay!



I sponsor the cake, beli Tiramisu cake tengah ada offer, ermmm ok laa sedap laa jugak, boleh pulak adik I yang bertiga tu makan, walhal depa anti-cheese, hehe. Hadiah ateh+achik+adik yang share duit untuk beli, depa beli kad, fridge magnet mother's day dan bantal kecik untuk gantung dalam kereta. Tersenyum2 mak terima hadiahnya, suka la tu...

Sekian saja sambutan hari ibu yang sangat sederhana. Mama 2R takdak sambut2 pun, 2R hapa pun tak faham lagi kan, hehe.


Muka 2orang yang tak sabaq2 nak makan kek...

2 comments:

Heartilyina said...

gelihati tgk muka 2r mcm nk terkam kek hihi

Fith said...

ina,
sibuk je lebih diorg tu...