Wednesday, July 21, 2010

Gambar2 piknik di taki!

Gambar2 ahad lepas...

Ecceh, bergaya sakan...

Betul2kan spec sikit...

Yes mama, gelap sangat laa, tak nampak mama...

cekodok pisang...

mee goreng tak pedas...



Taki(=waterfall) punya laa best tapi anak2 takmau berendam laa pulak. Spoil sungguh laa, mak depa dah ready bawa baju kot ingat boleh terjun sekali, frust sungguh, balik berendam dalam tab dan mandi air terjun shower ja laa, hahaha...


Kemain lagi gaya menonggang air masak memang tak boleh blah, yer2 ja macam minum, bukan reti pun, buat main boleh laa...

Tengok ja apa kelas bang, orang bawa mai suruh mandi, haparaaa...

"satu!"

"dua!"

gaya wake wakaran...

makan, makan dan makan...
Kalau ada yang tertanya2, mana pi mak pak bebudak comot ni, haha mak depa tukang ambil gambar laa, masa gambar2 ni diambil pak depa hilang pi mandi2 dengan kengkawan. Masa ayah depa ada, lupa pulak nak suruh snap gambar lagi, aiseh, next time laa tayang diri(macam laa ada orang nak tengok)...

4 comments:

Heartilyina said...

geramnya tgk budeak comel 2 org ni rasa nk gigit je especially pic raziqh yg 1st tu hihi. ihsan skrg kalo tgk pic bb or bdk2 sebaya dia mesti tetiba excited n buat 1 jenis bunyi tu haha. btw bila tgk pics dua beradik ni tetiba terbayang best nya kalau dok dkt2 leh bwk ihsan main sama2 hihi. cmner la agaknya gelagat memasing kalo berjmpa kan.

Fith said...

ina,
klau duk dekat2,bleh ronggeng sama2 laa kita,haha.masuk geng hbs laa kan bebudak2 ni,perangai pun lbh kurang dah,hehe...
ihsan pun apa kurangnya,sgt comel bermata bulat..

mysara said...

awat rafiqh dok tepi tgk jer? xnk terjun mandi ke? huhu..
kalau kita yg ada anak2 bujang nih dok dekat, mmg leh ronggeng.. mesti syiok..mak2 leh masak2,jahit2, borak2.. =) mari berangan2

Fith said...

my,
haha dia geli pasir dan tgk air keruh dia kata kotor,tu yg tak mandi tu,ntah apa2.nanti nak try pi umi plak,tgk camne gaya dia...
uih tu sudah pasti,bestnya kan klau dok dekat2,ronggeng2 tak hbs,haha