Monday, August 2, 2010

Ogos

Entry birthday party nanti2 laa yer. Petang ni atau esok laa kot, hari ni nak letak gambar2 Rafiqh dan Raziqh dulu.

Budak 2orang ni sekarang suka sangat duduk depan beranda atau dalam toilet. Petang2 tu buka sliding door luas2, si Rafiqh akan pakai seliper dan turun tapi Raziqh tengok dari rumah saja laa, dia memang tak akan turun... Dari beranda tu boleh dengar bunyi anjing dan burung yang terbang pulang ke sarang. Dok tengok burung2 tu saja laa...

Layan gambar2 Raziqh dengan pelbagai aksi muka...









3 comments:

mysara said...

ambboii, mcm2 aksi raziqh..kiut-miut! abg rafiqh skg amek gmbr gaya macho jer eh... eheheh...

Heartilyina said...

hihi mcm2 gaya raziqh comel je :D kalau ihsan byk gmbr muka stone je. susah nk ambik gmbr memek2 muka dia sbb xtahan lama. sokmo terlepas. ke sbb kamera mama kot tak cukup pantas hihi

Fith said...

My,
dia klau suh buat gaya apa,dia buat kat memek muka je laa.haa rafiqh skrg klau nak amik gambar suka buat muka blur,macho ka?hahah

Ina,
uish ni mama dia kemain lagi dok suruh dia buat bird laa,dog laa,hapa laa,tu yg kluar memek2 tu,susah gak ni nak dpt ni,special,haha.ihsan pun sket hari lg byk laaa gaya dia,standby camera ja,mcm2 dia beraksi kan