Thursday, January 14, 2010

InsyaAllah - Maher Zain

Sejak jatuh cinta kat lagu2 nyanyian Maher Zain ni, I dah download lagu2-nya kat youtube tu buh dalam laptop ni, malangnya jarang amatlah nak buka dengar sebabnya com ni kan zaman tok-tonggek, kalau buka banyak2 windows nanti dia lembap nyet2 mengalahkan siput khinzir, silap haribulan dia hang terus...

So hari tu I download lagu2 tu kat mixTube save dalam iPhone pulak, haaa baru laa tiap2 hari boleh dengar. Sampaikan Rafiqh pun dah boleh nyanyi lagu ni - insyaAllah, tang "insyaAllah" tu ja laa dia boleh sebut pun, wakakaka, takpa laa kan, lama2 nanti sure boleh nyanyi lebih lagi kan...

video

No comments: