Friday, January 22, 2010

Garisan di pipi...

sejurus selepas dilahirkan...


Sambungan entry "Sama tak?!"...
Zura tanya apa garisan di pipi tu, hehe, meh nak tunjuk... My sis-alang kata Raziqh still ada garisan tu cuma tak obvious sangat macam Rafiqh, bila tenung2 balik aah betul laa pulak. Ada tu ada cuma tak berapa nampak jelas, mungkin besar sikit nanti nampak balik kot...

Ianya garisan melintang di atas pipi di bawah mata... Rasanya gambar no. 2 tu paling obvious. Bila dia senyum lagi mudah nampak... Taktau nak panggil apa garisan tu, bukan dimple/lesung pipit sebab Raziqh memang takdak pun lesung pipit tapi Rafiqh ada.

Tu je laa kisahnya, sekian...

2 comments:

zura_betty said...

ehehehehe.., sampai ade entry khas eh fith..! huhuhuhu.., ok skang nie dah faham..! erm tapi raziqh mmg ade gak kot garisn tu.., cume tak clear sangat..! ape pun ttp comel..!

Fith said...

zura,
haha ada kwn fith pun tanya gak,confuse tak faham punya psk,tu siap buat entry,hihi...