Thursday, December 10, 2009

Edited

Aisehhh, macammana laa boleh lupa nak bagi credits untuk para jurugambar bagi gambar2 party hari tu, sowwiii guys, kakfith terlupa...

Gambar2 hari tu adalah hasil "tangkapan" Nazir aka Ustad...

Gambar2 hari ni pulak diambil dan telah di-edit oleh Amir aka my-bakal-adik-ipar(hahaha gilak laa buat statement ni, mampuih tuan empunya diri marah, jangan maghah naih, satgi kena juai! hakhakhak)...

Eh cop, yang hari tu pun beberapa keping dari Amir...


Bila tengok gambar ni rasa macam "alahai, sepet2 pun, comelnya anak haku", hahaha sila jangan muntah! Sekali-sekala nak puji anak sendiri, kalau mak depa tak puji, sapa lagi kan?! kekeke...

10 comments:

amir5656 said...

abis la satu ube jeles ngan sy akak bila baca statement tu..

haha..

♥FaTinFazLan♥ said...

fuh...hensemNyer rafiqh!makin machoooo.......raziqh punnn comeyyy!!!!!boleh buat saya termimpi2..huahuahua..

aisha said...

wahh dah bujang2 dah anak2 fith...big boy dah..happy belated birthday rafiqh..wahh bestye dpt buat birthday party..suka2..suka N3 fith pasal bf.byk info.tq2.sorry komen2 slalu tertinggalan je..hihihi.

chiput said...

rafiqh ni kalo dr tepi, ade sikiiiiiiiiit nmpk mcm fateh. cume tang idung tu la lain. idung fateh bulat xde btg mcm mama nye. chiput ade 1 gambo fateh yg iras2 mcm rafiqh tau fith!

Fith said...

Amir,
hahaha jeles pun hokey apa,hahaha...

Fatin,
tuh dia,siap mimpi2 lagi tu,hahaha...

Fith said...

Aisha,
tak komen pun takpe,hehe...
aah best kan buat bday party.rasa mcm semua org pun happy.bila turn aina?

Chiput,
eh mmg pun,dulu tgk gambo fateh kecik2 ada gaya mcm rafiqh,cuma tak ckp,hehe...fateh sure dah besar kan,bila laa leh tgk pic dia lg.haa chiput,meh laa nak tgk pic tu,hihi...

mysara said...

xper fith,sila puji bertan2 anak2 sendiri... mai tiap2 hari pandang muka rayyan kata, comelnya anak aku nih..(mcm aku..hahaha..muntah2)...tp bila dia buat perangai, mai fikir,"mana dia dpt perangai nih??.. bapak,pak sedara,atuk, nenek..(mak dia tak masuk senarai..hahah..)
btw,raziqh mmg sepet tp comell!

Fith said...

mai,
haha betul2,sama laa kan.bila comel mesti mcm kita,yg tak elok tu mesti pk org lain,hahaha tak tahannnn...

diana said...

hensemnye rafiqh..kejap je dh besar die..raziqh pn comel je..dulu ms br2 lahir nmpk same je muke cam onichan tp skrg dh lain sket eh..mata dia mcm anak jepun pulak hehe..geramnyerlah tgk;)

Fith said...

Dyana,
tuh laa kejap je besar,muka pun dah berubah2 kan.
aah raziqh ni lain sket dr rafiqh,tp ramai gak kata ada iras.yer laa kan,adik beradik,mesti laa iras2,hehe...haha part sepet tu taktau laa mai mana.
izz pun makin comel,dah kurang dah nmpk mcm girl,makin macho dah,hehe