Thursday, November 12, 2009

Online shop

Khas buat Aisha-ibuAina yang bertanya pasal kedai nak beli mainan tu...

Ni link kedai tu:

Fith beli 2 benda:
1. Oekakisensei SH-01 - board yang tulis2 tu, yang fith beli ni cuma 1warna(hitam), ada jugak yang 2-3warna
price after discount: 1837 yen
*** kat yahoo shopping, kedai ni paling murah


2. Suisui oekaki hashiru ka-zu setto - sheet yang atasnya boleh lukis2 dan ada functions yang menarik
price after discount: 2980 yen
*** kat yahoo shopping, ada kedai lain yang lagi murah, fith beli kat kedai ni lepas calculate harga board atas tu dan shipping


Untuk boys sesuai yang kereta2 ni kan, untuk girls macam Aina yang comel itu ada banyak lagi jenis lain, contoh:Ish, benda2 ni memang banyak laa, macam2 ada, naik juling nak pilih. Kalau bagi Rafiqh main benda ni(dah buka board tu kasi dia main, yang car tu belum lagi, tunggu celebrate birthday dulu), I tak payah duk pantau dia menulis, sebab pen tu sah2 tak boleh tulis atas benda lain selain board tu, so dia bebas nak menulis anytime dia suka... Bukan takat anak tu je main, mak nya pun menumpang sama, maklum laa kecik2 dulu tak puas main, hek!

2 comments:

chiput said...

tq fith 4 the link. nk usha2 jgk la utk fateh:p chiput pn prefer beli online je. tp slalu xde ms nk banding harge sume sbb bz. thanks again fith(^^)/

Fith said...

Chiput,
ie~2 ;)
mesti fateh happy boleh nulih2,hehe