Sunday, October 3, 2010

Omiyage!

Omiyage = souvenir

Khamis lepas barang2 yang mak kirim 2minggu sebelum raya hari tu dah pun sampai. Suka tak terkira sebab memang tertunggu2, tak sabar nak tengok omiyage yang abah mak belikan dari UK, termasuklah hadiah2 dari my sis-alang...

Dah alang2 nak pos, mak memang akan pastikan yang muatan kotak ni capai maximum punya limit ie 20kgs, hambik hang posmen, jenuh nak kena angkat ke tingkat 5, kesiannn...


Orang yang paling happy semestinya 2R lah! Rafiqh kata "hadiah!", hihi. Macam2 ada, makanan, buku, mainan, pakaian, handbag dan macam2 lah. Thank you tok abah, tok ma, maklong jugak, maklang dan paksu!

Biskut merrie banyak tak hingat, boleh laa mama nak buat kek batik lepas ni...

4 comments:

Heartilyina said...

tu dia bestnya dpt omiyage. si 2r la paling best dok memunggah ye. tlg mama mengemas ek hihi

umeboshi said...

paling best kalo dpt bungkusan, kan!!

mysara said...

fith, handbag pon pos kai? huhuhu...

Fith said...

ina,
aah diorg laa plg kuat munggah,bukan tlg bg mudah keje,bg tambah susah lg ada,hehe

kak noora,
tu laa,plg best time dpt bungkusan,nak2 yg free kan,hihi

mai,
aah handbag hadiah dari UK,klau beli sndr baik beli kat nihong ni kan,hehe