Tuesday, October 19, 2010

Lagi gambar2 picnic

Semua gambar2 di bawah adalah dicilok dari lensa2 kohaitachi(=juniors) yang canggih-manggih...
Credit to Dena, Zam, Ustad dan Haziq, arigatou!!!

Terima kasih daun keladi,
pokok keladi di tepi tasik,
nanti2 nak minta lagi,
gambar korang memang cantik!
(penting untuk memuji tanda 'mengenang' budi, haha)

OurLoveStory's pearl white stream...
rasa macam tak percaya boleh tengok binatang buas sedemikian dekat...


Rafiqh with his buku doubutsuen(=zoo), bila lalu kat area gajah, dia terus sibuk buka page gambar gajah dan tunjuk2 sambil bersorak. Nasib baik laa dia bawa 1 ja, tak hangkut semua sekali koleksi buku yang ada gambar binatang, fuhhh...


The 4 of us...


The girls with 1 happy boy...
taktau kenapa budak kecik tu mesti terselit di situ, awat laa mama tak boleh posing without extra handbag ek?! hehe...


rombongan kanak2 kota keriangan(minus the pak dan mak orang tu yer)...


ni gambar di Akiyoshidai...


ayah ^v^ mama...

4 comments:

mysara said...

cantek la tpt nih...best amek gmbr kan? seronok jer tgk budak2 tu jumpa doubutsu...dah lama tak bawa rayyan pergi zoo..tunggu rifqi besar sket nnti laa..

Fith said...

my,
fith takde seni amik gambar so tak brp rasa best,tp suka je org ambilkan gambar,haha...

haa nanti dah besar sket boleh bawa rifqi gi zoo,mesti best kan.

Heartilyina said...

teringat p fuji safari park masa autumn last year. tp ihsan kecik lagi. wah sedih xdpt merasa autumn sob sob :(

Fith said...

ina,
safari park ni best kan,kalau zoo tu kesian plak tgk binatang.
alala jgn laa sedih2,enjoy mkn kat msia,hehe