Wednesday, January 12, 2011

Blog SK-II

Niat awal menjual produk2 SK-II ni sejak lebih kurang 2bulan yang lalu adalah sekadar hanya suka2 tapi sekarang dah lain laa pulak. Alhamdulillah, sambutan yang diterima sangat menggalakkan, ramai yang bagi komen membina especially bagi yang baru nak cuba test produk ni tapi tak mahu berbelanja besar sekali harung, so starts your 1st step with trial packs adalah langkah paling bijak dan selamat...

Makanya atas dorongan dan permintaan kawan2 yang dah lama guna produk SK-II ni, dengan ini secara rasminya I buka 1 blog lagi, khas untuk paparan pelbagai set barangan SK-II, single bottle SK-II untuk saiz yang lebih besar dan barangan2 kecantikan lainnya pun akan dijual insyaAllah. Buat masa sekarang blog masih under construction mode, nak kena adjust dan improve lagi here and there, kalau ada sapa2 nak komen dan bagi pandangan untuk baiki kualiti presentation blog tu sila2, amat2 dialukan, and thanks in advance...

Dengan berbesar hatinya I jemput semua viewers ourLoveStory untuk masuk menjengah blog ini ->SakuraBoutique...

Bagi kawan2 yang ada bisnes online tu jom2 kita exchange links...

5 comments:

TinyTini said...

syabas fith!da buka cabang perniagaan lain dah..ehehe

Fith said...

Tini,
biz kecik2 saja,sekadar isi masa.nanti fith link blog biz tini kat sana yer.

Me said...

fith, background blog sk2 tu x nk buat kaler merah dgn tulisan putih? nmpk mcm betul2 kedai sk2...

Fith said...

Yati,
wow nice idea!thanks!
tapi tgh fikir2 nak masukkan barang2 lain jugak,tak concentrate kat sk2 aje,hehe.

Shasha Catering said...

Great job fifh!

Good Luck ;)