Thursday, October 29, 2009

Omedetou~~~

Omedetou = congratulations = tahniah = mabruk !!!

Ingatkan hari ni malas dah nak post entry... Hari ni I puasa, jadinya badan rasa penat, mata ngantuk, sengal2 lenguh2, sampaikan nak menaip pun tak larat, hahaha tipu laa sangat. Padahal yang betoinya dok marathon drama, hehe. Bercakap pasal puasa, isnin lepas alhamdulillah selesai dah puasa ganti 9hari. Mulai hari ni kena pulun settle-kan puasa nazar pulak, ada 8hari lagi ni, yosh, gambatte!

Intro takdak kena mengena dengan title entry... Ni baru nak masuk tajuk...

I nak ucapkan salam tahniah buat seorang teman blogger Zura_Betty atas kelahiran putera keduanya. Mabruk ya ukhti! Selamat berpantang...

Selain tu nak ucapkan tahniah jugak buat my best friend, Maisarah atas kehamilan keduanya. Tak lama lagi Rayyan nak ada adik dah, makin ramai laa baby IMFEEN yer. Errkkk cik Ida, cik Elah, cik Echo dan cik Naz, sila cepat2 tambah bilangan baby IMFEEN hokey! Mai, take care, moga pregnancy kali ni pun berjalan lancar...

Tu je laa kot... Daa~~~

5 comments:

zura_betty said...

thanks a lot fith.., nie kira special entry nie..! ehehehee

kaklong nuzula said...

Oh kalau camtu fith kenal jugak la Nur Samihah? Anak kawan ayh saya. Dah lama tak jumpa, rasanya dia buat medic aritu, taktau la dah jadi doctor ke blm.

Fith said...

Zura,
aah special for you,hihi...nanti uplaod pic baby byk2 k.

Kaklong,
fith ni jenis ingat2 lupa,rasa mcm pernah dgr nama tu.kenal kot.

mysara said...

mekaceh... ;) lps nih 2 org imfeen nk naik pelamin dah.boleh la tambah babies imfeen..heheh

Fith said...

My,
tu laa kan,thn depan berderet laa babies,hehe