Friday, October 16, 2009

Mukabuku

Mukabuku atau lebih glamour dipanggil Facebook...

Saya baru berjinak2 dengan dunia facebook ni, sungguh laa ketinggalan zaman, hahaha...
Eh2 sebenarnya dah lama dah saya sign up menatang tu, lama tak lama tu tahun lepas laa, haa lama kan?! Tapi baru semalam saya aktifkan profile saya tu, bukan apa, tak larat dengaq kawan2 bising suruh join. Siap ada yang kutuk kata saya tak up to date, asyik dok ngadap friendster tak habih2, cet! Awat, tang mana syok sangat facebook tu? Saya tengok biasa2 je, hiks... Saya bukan apa, malas laa nak join banyak2 bendalah macam ni, nanti saya sibuk melangut depan kom ja, kesian anak laki tak makan, kahkahkah (perasan famous!)...

Dengan ini, secara rasminya saya umumkan saya dah ada facebook, silaa laaaaaa invite saya secara berjemaah beramai2 yer, tapi buku saya masih kosong, nak kena tepek muka banyak2 dulu kasi cun... Nanti bila saya dah cukup yakin buku tu dah cun saya buh link kat blog ni hokey!

So kalau laaamaa blog ni tak ber-update faham2 je laa yer, saya sibuk ber-facebook-ing, haha (tipu)...

Sekian saja entry versi mereng...

6 comments:

zura_betty said...

ok.., i dah add..! cepat aprove..! hahahaah.., advance

Fith said...

Zura,uish cepat sungguh!hahaha

ojasamid said...

add lah akak ye..:D

Fith said...

hehe,ok2.tgh mencari,fith masih blur2 nih...

Ina said...

hehe sama lorrr. tp nk xnk kene gak update sbb kwn2 sumerrr dh berhijrah ke fb. nnt lose cntct plak. fs xmain dah hehe. add cpt heartily_ina@yahoo.com :)

Fith said...

ok2,satgi fith invite,hehe