Tuesday, December 21, 2010

Mencari kaftan dress

Seharian penat 'belek' online shop, belum ketemui barang yang dicari. Sebenarnya dok cari kaftan dress dan maxi cotton yang cantik2(memang laa nak cantik, ada ka orang nak beli yang huduh). Jumpa yang berkenan stok pulak semua takdak, aiseh! So nak tanya sapa2 yang berbaik hati nak share info, kot2 tau any blog/fb/web yang ada jual baju2 tu, tolong habaq mai sat buleh dak?!

Kaftan dress nak yang fully lining, maxi cotton pulak nak yang berlengan panjang. Sebolehnya takmau yang ketat2 especially tang pinggang tu, hahaha, biar longgar dan selesa. Cet mengada2 la pulak kan. Okey2, kalau ada yang nak tolong bagi cadangan, sila2 yer. Thanks in advance!

5 comments:

aNaYaNa said...

akak..susah no nak cari yang bekenan di ati..
saya seharian cari inner cotton tudung..semua out of stock..
arini da jumpe..dyorang plak xreply emel..huhu..

Elah said...

Yg elah ckp td,cari2 x jumpa but ichio ni ada website saudara ipar.Dia ada jual dress but x taulah kalo fith minat yg mcm ni ke x.

Fith said...

anayana,
haa tu laa pasal kan,haha susah betul laa,time nak sangat tu yang susah nak dapat eh,hadoiii...

Elah,
boleh gak nak tgk2,bg link kalau ada yer.btw thanks susah2 carikan,ii yo kalau tak jumpa,takper2.
thanks again

Elah said...

Ooopps ingatkan dh bg kt komen atas...hehehe gomen2

http://pickmatch-hani.blogspot.com/search/label/women%20dress

Fith said...

elah,
thank you so much!!!muah2