Thursday, December 23, 2010

Lagi gambar sekitar AGM PAMY

Credit kepada Haziq, gambar2 ni dicilok dari fb beliau...

Banyak jugaklah dia snap gambar 2R, ni yang dah ditapis2 dan dipilih2, kalau buh semua huishhh penuh laa, banyak...


Raziqh Takeshi, budak tak reti duk diam...
La ni dia tak bagi dah orang tangkap dukung dia, "I'm already a big boy hokey, I want to walk on my own, huh!", wahhh kerek. So ramai yang kata dia takmau kat orang dah, padahal dia mau ja tapi kena pandai umpan laa...

mama and 2R...

si gedik yang suka buat aksi bila orang tala camera kat arah dia, heeee ingat comel dah la tu?!

time orang meeting, depa dua pun menyibuk duk depan sama...

baca apa tu? suka2 hati je belek2 buku orang eh...

7 comments:

ojasamid said...

alolololo~~~meromero betul tgk 2R dua org ni..sorg hensem sorg comey (bakal hensem gak nih..hihi). mesti ceria sungguh acara tu dgn keletah diorg.
tp mmg best lah kalau ramai tolong layankan anak2, boleh mak2 ni `rehat` sekejap kan? hehe..

Mrs Li - Faeeza Yusoff said...

comeeeeyyyyyyyyy :D!!!

Fith said...

kak oja,
anak2 kak oja pun hensem2 jugak,hihi.betul2,seronok bila ada ramai tukang layan,kita boleh rest kejap dari dok 'mengawal' diorg.

faeeza,
comey yer,hihi,tq!

Mrs Li - Faeeza Yusoff said...

ish, pelik laa, nape die x update kat kak fith nye link yee even sy dh update blog :(

Fith said...

faeeza,
laa ye ker,patut ku tunggu2 lamnanya takde update baru,huhu.mgkn blogger ngok sat kot,kdg2 mmg gitu rasanya...

dayot said...

Alahaiii pandainye Rafiqh posing depan camera.Hensem:)

Fith said...

yott,
saikin makin gedik klau org nak amik gambar,mcm2 gaya,mak dia tgk rasa menyampah pun ada,haha.