Thursday, December 2, 2010

Lagi promotion untuk trial set SK-II !!!

Ada beberapa trial set lagi I nak introduce, kalau sebelum ni untuk set A, B dan C tu semuanya skin care basic product saja, kali ni ada tambahan barangan, terdapat lebih banyak pilihan dalam setiap set. Check it out guys!


Set D RM290 (including shipping Japan - Malaysia)
Retail price before promotion was RM384 (exclude shipping store-me & me-Msia)


1. FT cleansing gel - 5gm x 2
2. FT cleanser - 6gm x 2
3. FT clear lotion - 10ml x 2
4. FT essence - 10ml x 2
5. FT repair C - 2ml x 2
6. Facial lift emulsion - 10gm x 2
7. Signs eye mask - 1 piece


Set E RM320 (including shipping Japan - Malaysia)
Retail price before promotion was RM585 (exclude shipping store-me & me-Msia)


1. FT cleansing oil - 11ml x 2
2. FT cleansing gel - 5gm x 2
3. FT cleanser - 6gm x 2
4. FT clear lotion - 10ml x 2
5. FT essence - 10ml x 2
6. Whitening source derm definition - 4.7ml x 2
7. FT repair C - 2ml x 2
8. Skin signature - 2.5gm x 2
9. Facial lift emulsion - 10gm x 2


Set F RM320 (including shipping Japan - Malaysia)
Retail price before promotion was RM433 (exclude shipping store-me & me-Msia)


1. FT cleansing gel - 5gm x 2
2. FT cleanser - 6gm x 2
3. FT clear lotion - 10ml x 2
4. FT essence - 10ml x 2
5. Whitening source derm definition - 4.7ml x 2
6. Facial lift emulsion - 10gm x 2
7. Whitening source derm revival mask - 1 piece


Set G RM320 (including shipping Japan - Malaysia)
Retail price before promotion was RM430 (exclude shipping store-me & me-Msia)

1. FT cleansing gel - 5gm x 2
2. FT cleanser - 6gm x 2
3. FT clear lotion - 10ml x 2
4. FT mask - 1 piece
5. FT essence - 10ml x 2
6. FT repair C - 2ml x 2
7. Facial lift emulsion - 10gm x 2


Set H RM350 (including shipping Japan - Malaysia)
Retail price before promotion was RM707 (exclude shipping store-me & me-Msia)


1. FT cleansing oil - 11ml x 2
2. FT cleansing gel - 5gm x 2
3. FT cleanser - 6gm x 2
4. FT clear lotion - 10ml x 2
5. FT essence - 10ml x 2
6. Cellumination essence - 7ml x 2
7. FT repair C - 2ml x 2
8. Skin signature - 2.5gm x 2
9. Facial lift emulsion - 10ml x 2


Set I RM340 (including shipping Japan - Malaysia)
Retail price before promotion was RM395 (exclude shipping store-me & me-Msia)

1. FT cleansing gel - 5gm x 2
2. FT cleanser - 6gm x 2
3. FT clear lotion - 10ml x 2
4. FT essence - 10ml x 2
5. FT repair C - 2ml x 2
6. Sign signature - 2.5gm x 2
7. Skin signature 3D redefining mask - 1 piece


FT = facial treatment

Kalau ada sebarang pertanyaan atau nak order, sila email ke arukassfan@yahoo.com...

9 comments:

zura said...

fith.., mmg nak try..! tapi banyak sgt set laa fith.., yang mana yg ok n complete.., nie mmg sesuai utk semua jnis kulit ker..? fith dah try belum..?

Fith said...

zura,
fith baru try cleanser-nya,puas hati,skrg in process 'kumpul duit' nak beli botol besar,hihi.
fith tgh tulis entry pasal brgn sk2 ni,nanti dah siap fith publish so boleh laa zura dpt info lbh sket berkenaan brg2nya ni kan.pastu nanti kalau minat nak test,kita roger2 ek.utk makluman zura,sk2 mmg takde keluarkan brg yg khusus utk certain jenis kulit,cth macam utk kulit berminyak ka kering ka,mmg takde.ia sesuai utk semua jenis kulit.klau ada nak tanya nanti msg kat inbox fb/email je ye.thanks dear!

zura said...

ok laling.., zura tgu entry fith tu k..! cepat cikit.., nanti duit dah habis.., ehehehehhe

Fith said...

ok,akan diusahakan cepat2,hehe

Me said...

fith, apa beza clensing oil, gel and cleanser? kene pakai semua ke?

Fith said...

Yati,
semua tu pencuci muka,boleh pilih untuk pakai 1 saja atau kalau nak pakai 2 atau 3 terus pun boleh.fith mmg nak explain benda ni dlm entry akan dtg,ada gak yg tanya.nanti fith tulis yer.tq for asking!

Emma Rahima said...

masih ada stock lg ke?

Fith said...

Emma,
masih ada stok,boleh jengah sini utk info http://ols-sakuraboutique.blogspot.com/
thanks

annisa_nasir said...

mcna nk order?ada lagi x?berminat sgt