Thursday, June 25, 2009

Fuhhh

At last, baru dapat post entry hari ni...

Sejak balik sini, setiap hari pagi dan petang asyik keluar jer. Bila nak online malam2, hujan laa pulak, siap guruh2 lagi, memang sah laa tak boleh nak online lama2. Tu pasal laa tak berupdate. Mungkin blog ni jarang ber-update hingga selesai kenduri kahwin nanti. Once dah settle bab kenduri, baru laa banyak sikit kot masa...
Kali ni tak dapat nak update banyak2, just buh gambar terbaru Rafiqh. Panas sungguh kat sini, kesian Rafiqh berpeluh2 tergaru2 kepala dan telinga. 2hari lepas, masa bawa my bro pi potong rambut Rafiqh tengok je, sengih2. Ingatkan ok laa kalau potong, tapi macam biasa laa, meraung laa jugak, hahaha. Jenuh nak "pelekoh", nasib laa orang tu terer, kejap je settle.

Wajah terbaru Rafiqh...

MyLove kata anak dia tak hensem dah sebab rambut pendek, hehe. Tapi dah panas sangat kan, kesian tengok dia, tu yang potong jugak tu, alah sempat laa ayahnya balik sini nanti rambut Rafiqh dah panjang balik...

7 comments:

p|nKy MaMa said...

tudia pendek teruih rambut rafiqh..sib baik x botak ek..sukela rafiqh blk meysia ek,mesti ada kwn ramai bleh main2

Ina said...

tu dia pakai pampers je hehe. sian rafiqh pns ek. xpela rambut tu sat je tumbuh nnt makin ensem la rafiqh :D

kew_chop said...

rafiqh tetap ensem walaupun berambut pendek. walla, panas sgt kat mesia ek, sian die..

Fith said...

Dyana,
tuh laa,pendek terus,sib baik tak botak,haha...panas laa even hujan stp hari,kesian dia tak tahan...

Ina,
haa tuh laa,buh pampers je senang,berpeluh2 dia,sementara nak biasa dgn cuaca sini,nanti lama2 ok laa kot kan.

Murni,
haha,hensem laa sgt.aah panas laa jugak.kena beli baju lubang2 tu byk2,hehe

♥FaTinFazLan♥ said...

hik3..hensem apa rafiqh...
kan rafiqh kan??

cian nyer panas..tapi mmg panas skrng ne..kena la pkai bju lubng2 2 ari2..huhuhuhuhu..

Fith said...

Fatin,
aah panas even hujan stp hari.slowly nak biasakan dia dgn cuaca sini,mmg pakai baju lubang2 tu je laa,hehe.

::NaS:: said...

nampak nakal sgt rafiqh pas potong rambut.hehe...