Wednesday, February 9, 2011

Sayounara!

Hari yang ditunggu2 pun telah tiba, ecewah, insyaAllah malam ni kami akan memulakan perjalanan kami untuk pulang ke tanahair tercinta. Cadangnya insyaAllah pukul 7malam sat lagi kami akan bertolak ke ShinYamaguchi eki(=station), kohai(=junior) yang akan tolong hantarkan dengan kereta. Naik shinkansen dari ShinYamaguchi hingga ke ShinOsaka eki. Bermalam kat hotel berdekatan dan esok pagi baru pi airport, flight dari Kansai Airport ke KLIA pukul 11 pagi...

Rasanya kali ni paling lama tinggalkan Nihong, all this while paling lama pun balik adalah setiap kali balik bersalin iaitu sekitar 3bulan. Bye2 nihong, mata ne!(=jumpa lagi!)

Semoga Allah permudahkan urusan perjalanan kami ini, moga anak2 behave sepanjang perjalanan, moga selamat sampai Malaysia. Doakan untuk kami jugak ye. Oh btw, mungkin blog ni tak ber-update untuk beberapa minggu. Selepas myLove takdak baru ada kelapangan barangkali. Sehingga bertemu lagi...

10 comments:

norlin said...

selamat jalan fith sekeluarga..moga selamat sampai...

umeboshi said...

slmt balik malaysia, Fith!!! take care :-)

aisha said...

ok slamat balik msia fith..moga2 semua dipermudahkan..insyaALLAH..take care ;)

Unaizah said...

Have a safe trip home!

ummuharithasif said...

slmat jalan fith...smoga journey bersma suami & 2R m'gembirakan nnti..insyaAllah slmat smpai msia ;)

maya said...

welcome back to Malaysia kak... salam kenal!!

asuhara sue said...

tak sabar nak ucap tadaima! iterasshai!

ShashaCatering said...

Selamat pulang ke Malaysia. Banyak bawak skII tak? Bolehlah kami beli ;-)

Rabi'atul Adawiah said...

dh lama x baca entry fithri. tetiba baca kata nk blk malaysia. waaaa seronoknyaaa. tumpang gembira nih. so moga semuanya selamat dlm perjalanan utk bertemu dgn keluarga tercinta!

Fith said...

Noli,
thanks...jazakillah atas doanya...

Kak noora,
thanks kak.

Aisha,
thanks...

Kak unaizah,
thanks kak.

Wan,
thanks wan.alhamdulillah semuanya ok...

Maya,
salam kenal,thanks yer...

Sue,
ittekimasu,hehe...

Shasha,
tak bawa balik extra sk2 laa shasha,insyaAllah nanti2 yer...

Biah,
thanks biah.alhamdulillah selamat dah sampai,sgt happy blk msia...