Friday, November 19, 2010

Tumbang

Kami sekeluarga pada saat ni sedang diuji dengan terkena jangkitan virus-hapa-entah, huhu. Semua dah tumbang satu persatu, makanya sehingga keadaan kembali pulih blog ni tak ber-update lah ye. Mohon doakan kami cepat sembuh, especially my babies Rafiqh and Raziqh...

Take care guys...

16 comments:

ojasamid said...

syafakillah ye fith..odaiji ni..
n semoga fith tetap kuat nk menjaga anak2 n hubby yg juga tak sehat ye...

iman said...

moge kak fith n fmly cpt sembuh yer ^_^

zura said...

Semoga cepat sembuh sayang..! hope tak serius k..! take care dear..!!

liza sahab said...

semoga fith serta family lekas sembuh ye. kakliza doakan. zikry pun kene virus hemolytic streptococcas ni, lidah berbiji2 pastu kulit kat tapak tgn pecah2. kesian tgk dia

Elah said...

Odaiji ni...semoga cepat sembuh insyaAllah

norlin said...

fith sekeluarga...semoga selamat sihat...haikal pun campak ni...musim dah berubah ni mcm mcm penyakit yg kecik kecik ni la kesian...
semoga fith kuat

Fith said...

kak oja,
arigatou...alhamdulillah dah makin seihat dah ni...

Iman,
terima kasih iman...

Zura,
thanks dear!

Fith said...

Kak liza,
kesiannya zikry,moga zikry cepat2 sembuh jugak ye...

Elah,
arigatou!

Norlin,
moga haikal jugak cepat sembuh ye.
tu laa,pertukaran musim ni byk pulak penyakitnya kan.take care

Mrs Li - Faeeza Yusoff said...

eh2, rayee tumbang?ingtkn lembu je tumbang.heee.cpt sembuhhhh!! nanti sunyi xde blog kak fith nk bace.hakhakhak.muah3 utk rafiqh n raziqh :D

Heartilyina said...

sama la fith kami kt sini pun anak beranak xsihat. papa kena dlu n skrg dh makin ok even xsepenuhnya. sian kt ihsan la sihat2 jap2 kena balik. mlm2 batuk smpi muntah berair2 mata. pedih betul la tekak dia tu. mintak2 mama pn xteruk la. kalau tak sian nnt ihsan xleh nak jaga betul2. moga fith anak beranak pn cepat sihat ye.

ainko said...

get well soon fith n family

hajar said...

get well soon..

umeboshi said...

odaiji ni, ne Fith...Ninja and anak2...

Fith said...

ina,
thank ina.moga ina,hubby n ihsan jugak sehat2 aje kat sana yer,kesian ihsan ye...

ainko,
thanks dear...

hajar,
thanks ye...

kak noora,
arigatou.rasa mcm dah sihat cuma mood malas2 lg,huhu...

Unaizah said...

Virus apa lak yg melanda ni? Dah get treatment? Akak doakan agar cepat sembuh ye... Insya Allah

Fith said...

Kak unaizah,
itu lah kak,byk sgt virus skrg ni,dlm dok hati2 tu terkena jugak,hehe.
alhamdulillah dah sembuh dah,thanks kak.