Monday, May 30, 2011

Sekitar luar rumah

Okeh, next gambar2 sekitar luar rumah pulak...

Ni kereta company, pinjam sat, company siap bagi 2 car-seat untuk 2R guna...


Pintu masuk rumah...






2budak berlemoih ni dibawa jalan2 sekitar kawasan kejiranan. Sunyi sepi kawasan ni macam takdak orang, cuma boleh dengar bunyi itik dan burung ja. Tapi dengan hadirnya 2budak ni terasa rumah kami laa yang paling hingaq, haha...




Rumah2 kat sini sama ja, kecik2, ala2 macam rumah pasang-siap-angkat-letak saja, hehe...


Ni permandangan belakang rumah...


Ada taman tepi rumah ni tapi banyak sangat pokok2, tak best kot nak biar depa main...



Boleh tengok aje yer, tak boleh dekat, bahaya!


8 comments:

Nor Azian said...

hi...
salam perkenalan.sll baca blog ni tapi baru ni la nk komen2.. cantiknye kawasan rumah.. sangat mendamaikan... tapi part blkg agak bahaya la untuk 2R.

Fith said...

Nor,
thanks sudi membaca n skrg tinggal komen lg.
aah mmg bahaya kan,tak boleh biar diorg keluar suka2 hati...

Heartilyina said...

best jugak suasana keliling rumah mcm ni. mesti aman damai je kan. walaupun rumah comel tp nmpk selesa sgt dah tambah2 semuanya dah disediakan lengkap :)

Fith said...

ina,
sunyi sepi je kat sini,lgsg tak dgr suara2 org,mmg aman damai laa,hehe.
aah selesa sgt dah buat kami ni...

Ija Zambry said...

best nyerr!!! nak dok holland lah camni haha!
adui comei je 2 orag tu. sorang melayu seorang jepun sesat kat tempat omputih.

Fith said...

kak ija,
dtg jln2 best kot,dtg duk terus fith tak sanggup aih,best lg nihong,hehe.
haa tu laa,melayu n jepun sesat,haha

Unaizah said...

Bertuah 2R....kecik-kecik dah berjalan byk tempat. Cantik view kat belakang rumah...

Fith said...

kak unaizah,
bertuah mmg bertuah laa kan,tp depa tak sedar lg,tak faham pun depa duk mana,haha.