Wednesday, January 18, 2012

Happy new year!

Wahhh lamanya tak berblog, rindu amat! Susah nak cari masa untuk kembali aktif berblog, so many things happened lately, kalau nak tulis semua memang tak sempat nak cerita. Blog ni dah lama tak dijengah, kesian kat dia, diabaikan, huhu. Bukanlah langsung tak ada masa tapi kalau dah jengah tu nanti hati rasa bagai ditarik2 diseru2 untuk update, ecceh over!!! Tapi dek taktau nak update cerita apa, tu yang langsung tak jengah2, haa baguih dok ada kan?!

Alhamdulillah kami sekeluarga sihat2 aje, thanks for kawan2 yang selalu bertanya khabar blog ni. Uishhh idak ler saya akan tutup blog ni, I'm so sure tak lama lagi I'll be back on track, update tiap2 hari sampai pembaca naik jemu pulak. Tapi bila nak back to track tu tak boleh nak janji, maybe in 1 or 2 months lagi kot insyaAllah...

Ops, rasanya tak terlambat lagi nak wish selamat tahun baru 2012 buat semua viewers ourLoveStory. Semoga tahun ni membawa seribu rahmat dan barakah buat kita semua. Dalam apa jua perkara dan bidang yang bakal dilalui, all the best, gambarou ne!!!

Alkisahnya kami dah pun selamat balik Nihong pada 1 jan 2012 hari tu, kiranya dah dekat sebulan dah laa kat bumi sakura ni. Kepulangan kami ni tak lama, cuma nak kemas2 dan terus balik for good ke Malaysia. Keputusan untuk balik ni agak drastik, memang pada mulanya langsung tak plan nak balik seawal ni tapi mungkin Allah dah tetapkan rezeki kami ada di negara tanah air sendiri, so lepas mempertimbangkan segala pros and cons, we decided to start our new life in Malaysia...

Makanya sekarang dok kalut sibuk mengemas laa ni. Belum tau lagi fix date bila nak balik Malaysia, maybe around mid feb insyaAllah. Doakan laa ye segalanya berjalan baik, moga segala urusan kami Allah permudahkan...

Oklah, takat ni je dulu, nanti update lagi...

10 comments:

hana said...

wow fith..cepatnya..
nanti is keja kat mana..

Lady Caca said...

kak fith nk balik.. kak hani nak balik.. sian kohai2 yg tinggal.. kih3.. =p

ojasamid said...

wah, fith nk back for good dah ye. hehe.^^
selamat pulang ke tanahair~~~

(teringat2 lg kenangan sebulan terakhir di nihon. what a mixed feeling. n serabut juga, iroiro to. huhuhu..)

Heartilyina said...

Moga makin panas la engine Mama 3R ni update blog (cakap org tp blog sndiri dh berkarat haha). Owh nk blk for dh ye Fith. Teringat ritu sembang2 dgn Fith. Ingatkan Fith blk Nihon means xjadi nk blk for good. Enjoy ur moments in Nihon Fith. Tp Fith dh lama dok Nihon xrindu dh kot nanti ek? Apa2 pun all the best dlm percaturan hidup Fith sekeluarga tahun ni. Kami pn tahun ni mcm2 big matters took into action. Hubby Fith dh cari kerja baru la ye? Nnt Fith dok mana?

dayot said...

Betul tu Ina, moga kerap Fith update sebab kita suka baca kan;)
Nanka sabishii ne, tak sempat nak pergi melawat Fith-tachi di Yamaguchi sana.
Taihen dakedo, ganbatte ne kemas mengemas. Semoga Allah permudahkan urusan Fith sekeluarga.

Mrs Li - Faeeza Yusoff said...

Finalyyy update jgk! haha rindu bc updates fmly kak fith.sy pun lemau nk update.haha.ehh nk blk dh? Haa nt bole jmpeee.bny cam dk umah sblh je ye.haha.kalo btl pe slhnye! Nnt update lg tauuu.hugss utk 3r :-)

oakleyses said...

louis vuitton, polo ralph lauren, nike free run, oakley sunglasses, polo ralph lauren outlet online, sac longchamp pas cher, michael kors pas cher, longchamp outlet, tiffany and co, uggs on sale, prada outlet, replica watches, tiffany jewelry, nike free, polo outlet, longchamp pas cher, prada handbags, louboutin pas cher, chanel handbags, nike air max, air max, ugg boots, nike air max, nike roshe, burberry pas cher, ray ban sunglasses, oakley sunglasses, oakley sunglasses, christian louboutin outlet, gucci handbags, louis vuitton, louis vuitton outlet, tory burch outlet, louis vuitton outlet, longchamp outlet, christian louboutin uk, louis vuitton outlet, longchamp outlet, christian louboutin shoes, cheap oakley sunglasses, nike outlet, kate spade outlet, jordan shoes, jordan pas cher, ray ban sunglasses, ray ban sunglasses, oakley sunglasses wholesale, replica watches

oakleyses said...

converse pas cher, burberry outlet, michael kors outlet online, hollister pas cher, timberland pas cher, michael kors outlet online, michael kors outlet online, hogan outlet, kate spade, nike tn, true religion outlet, nike air max uk, michael kors, true religion jeans, uggs outlet, nike air max, nike free uk, north face, ray ban uk, north face uk, true religion outlet, nike blazer pas cher, true religion outlet, michael kors, uggs outlet, abercrombie and fitch uk, lululemon canada, vans pas cher, sac vanessa bruno, nike air max uk, michael kors outlet, michael kors outlet, ray ban pas cher, michael kors outlet, oakley pas cher, nike roshe run uk, polo lacoste, nike air force, ralph lauren uk, coach purses, coach outlet, guess pas cher, new balance, hollister uk, coach outlet store online, sac hermes, burberry handbags, replica handbags

oakleyses said...

iphone 6 plus cases, giuseppe zanotti outlet, hollister, reebok outlet, mont blanc pens, abercrombie and fitch, jimmy choo outlet, iphone 6s plus cases, iphone cases, nike roshe run, north face outlet, s6 case, new balance shoes, mac cosmetics, iphone 6 cases, timberland boots, instyler, celine handbags, asics running shoes, ferragamo shoes, beats by dre, ghd hair, oakley, baseball bats, valentino shoes, herve leger, wedding dresses, babyliss, vans outlet, nfl jerseys, p90x workout, mcm handbags, ralph lauren, bottega veneta, nike huaraches, longchamp uk, soccer shoes, iphone 5s cases, iphone 6s cases, ipad cases, insanity workout, north face outlet, nike air max, lululemon, chi flat iron, soccer jerseys, nike trainers uk, hollister clothing, louboutin, hermes belt

oakleyses said...

louis vuitton, pandora jewelry, coach outlet, montre pas cher, moncler, ray ban, canada goose uk, karen millen uk, ugg uk, pandora uk, moncler, converse outlet, juicy couture outlet, gucci, moncler, moncler, canada goose, swarovski, replica watches, ugg pas cher, lancel, wedding dresses, canada goose jackets, hollister, canada goose outlet, moncler outlet, hollister, supra shoes, juicy couture outlet, moncler outlet, louis vuitton, vans, canada goose outlet, barbour uk, ugg,uggs,uggs canada, links of london, ugg,ugg australia,ugg italia, nike air max, pandora jewelry, louis vuitton, louis vuitton, canada goose, converse, barbour, pandora charms, swarovski crystal, louis vuitton, thomas sabo, marc jacobs, canada goose outlet, canada goose, moncler uk