Saturday, October 15, 2011

Raya di Ipoh

Sambung balik cerita raya biarpun raya dah lama habis, takpa2, gambar2 ni sangat amat bernilai untuk kenang-kenangan masa hadapan, so wajib laa kena buh dalam blog kan...

Abah, mak, ateh, achik dan adik seperti biasa akan balik beraya di Kedah sehari sebelum raya. Tahun ni anak2 yang dah kahwin semua balik beraya di rumah mertua. Abah mak dan adik2 balik Ipoh pada hari raya ke-2, alang&Shahril pun balik hari yang sama. My family dan abanglong's family balik raya ke-3. Meriah tak hingat bila semua dah berkumpul. Malamnya pulun laa budak2 ni bersama pak2 dan mak2 budak main bunga api...

Raya ke-4 awal2 lagi dah plan for birthday celebration, so yang ni cerita dalam entry lain. Raya ke-5 paginya buat sesi bergambar, petangnya buat makan2 untuk kawan2 yang nak datang. Untuk entry ni, jom tengok sebahagian gambar yang diambil hari tu...


our lovely dad and mom...


abah mak bergambar bersama anak dan menantu...


tok abah dan tokma disamping 5 cucu, sekarang sudah 6, insyaAllah soon jadi 7!
Phewww, tambah2 kecoh ler nanti...


Abanglong, angah(me), alang, ateh, achik dan adik...


My family...



1 comment:

Heartilyina said...

seronok tgk pics family fith ni. meriah betul :)