Friday, April 8, 2011

Double triple happiness on 7th april

Semalam I bukan saja teruja sebab myLove nak balik tapi lebih2 teruja lagi sebab my sil-kaklong nak melahirkan cahayamatanya yang ke-3...

Petang semalam sekitar pukul 2.30 abanglong dan kaklong dah ke klinik, tinggalkan both of their heroes kat rumah. Sedang budak2 ni bergegak-gempita main tak ingat dunia, tiba2 dapat phone call mengatakan kaklong dah nak bersalin, kami pun kelam-kelibut laa bersiap nak pi hospital. Sesampai kat hospital baby dah lahir dah pun, alhamdulillah both mommy and baby sehat, and it's a GIRL! Taraaaa...




Siti Mariam's junior, sebijik wajah mamanya, kawaiiii...

Comel kan? The 1st cucu perempuan in our family. Tok abah yang kat Seremban, maklang dan maktehnya sibuk laa suruh ambil gambarlah itulah inilah, semua excited habis dengan kelahirannya. Oh btw, baby ni takdak nama lagi yer. Geram woo tengok baby baru lahir ni, rasa nak kemam2 je. Belum berpeluang nak kendong baby lagi, semalam cuma sempat tengok, snap gambar dan kiss je, lepas tu terus rushing ke stesyen keretapi nak jemput myLove pulak. Takpa2, petang sat lagi nak pi hospital tengok baby lagi...

Haaa maklang, makteh dan pakcik sure tak senang duduk sekarang ni kan, muahahaha sila laa balik, kita gomoi baby kaklong, keh3...

8 comments:

Mrs Li - Faeeza Yusoff said...

kawaiiiiiiiiiiiiii :D!!! pasni kak fith lak baby gurl, aminnnn :D

Fith said...

Faeeza,
aah kawaiiii,ngeram I!
insyaAllah doa2nya gegirl lah pulak,baru dia ada geng,hihiks

dayot said...

Fith,omedetou to the family.
onna no ko,kawaiii!

Tolong amin kan jugak baby Fith nnti girl pulak:)
Amin.

Heartilyina said...

Haa xlama lg Fith plak. Baby ni jd kesayangan semua la ni sbb dia je girl. Semua org dok serbu dia jela ni ek hihi. Bestnya tgk bb kecik2. Comel!

mysara said...

kawaiii..watashimo hoshii!! hehehe...

Fith said...

Dayot,
aminnnn,fith panjang lg aminnya,haha.hrp2 girl la pulak pasnih.comel je tgk baby girl sbb dah lama tak tgk,hehe

Ina,
aah ramai sgt laa peminat dia,semua duk kerumun.geram je tgk,yg heroes ni tunggu peluang je nak picit2,hehe

my,
sou2,lain sket aura girl n boy ni,nampak ayu je.next baby kita doakan girl laa pulak eh.

hajar said...

congrate 2 d whole fmily....
nama ape bby girl ni???

Fith said...

hajar,
thanks.baby ni namanya siti syadza damia