Tuesday, September 20, 2011

Fith's junior

Rindunya nak kembali aktif ber-blog, buat masa sekarang memang tak sempat langsung nak pegang laptop. Kadang2 je curi masa jengah facebook dan email guna ipad, hari tu try jugak update blog guna ipad tapi ada error lah pulak, terus tak try dah, malas, hehe. Oklah, tak boleh nak cerita panjang lebar, nak update latest news aje, latest news yang dah basi pun...

Alhamdulillah cinta hati kami yang ke-3 dah pun selamat dilahirkan jumaat lepas, kalau ikut due memang terlebih awal lah, baby keluar 2minggu++ before edd. InsyaAllah nanti2 kita cerita tentang kelahiran baby ni yer, banyak benda nak cerita ni, adehhh. Apapun, dengan berbesar hatinya kami nak perkenalkan our lovely princess buat semua viewers ourLoveStory...




Namanya RAISHA MISAKI...


Dilahirkan pada 16 september 2011 jam 2.51 petang di Ipoh Specialist Hospital...

Berat 3.02kg, tinggi 49cm...



Raisha beerti pemimpin raja...
Misaki(美咲) beerti kecantikan yang mekar...

8 comments:

life is short, make it worth said...

comel baby raisha

Me said...

congratz fith...lama sungguh menyepi... dah agak mesti ade goodnews, eventhough ticker kat seblah tu belum smpi lagi date nye.. anyway... congratz again...

KAKGEE.JB said...

Fith & Ninja.
Omedetou!!! Kawaii..

Unaizah said...

CONGRATS FITH!!!!!! Dah ada kawan la awak ye now dah ada Raisha. Pantang elok-elok ye & enjoy your time with your new little princess.

ps: Muka baby dlm gambar ni mcm baby Jepun je hihihihi....

mysara said...

raisha chan,hajimemashite :)

et said...

tahniah fith...selamat berpantang n baby raisha sihat selalu :)

Mrs Li - Faeeza Yusoff said...

kak fith congratssssssss :D!!! muke raisha sbijik raziqh :D!! eeiii geyamm nk cobit2!!! dh complete dh boy n gurl.agk2 lame beristirehat tuuu.keke.slmt bpantang kak fith! muah3 utk si kecit :D!

TinyTini said...

wah hari malaysia ye lahir..ehehe..makbul doa kawan2 kat sini yg minta fith dapat girl..hihi..dah complete tu..jgn adik ikut macam abang2 melasak dah la.macam tasnim ni melasak lebih macam abang plak..huhuhu