Tuesday, November 1, 2011

Tetamu2 istimewa

Seronok betul berpantang kali ni, almost every weekends mesti ada tetamu yang datang bertandang, even on weekdays pun selalu ada tetamu, meriah sungguh! Jiran tetangga, kawan2 mak, kawan2 I, my old friends sejak zaman muda-mudi dolu2 yang dah bertahun tak jumpa, kohaitachi(=juniors) Yamadai, saudara-mara, adik-beradik, ish ramai lah! So sapa2 lagi yang ada niat nak mai tu, haa jemput laa datang, kami sangatlah berbesar hati meraikan tetamu, hihi...

Entry kali ni nak buh gambar kawan2 lama dan juniors yang sudi jengah kami kat Ipoh ni...

1st of all, thanks to my dear BFF Naz & family. Naz ni 1 of my bestfriends masa study kat Ambang Asuhan Jepun dulu2, seangkatan laa dengan Ida, Mai, Elah dan Echo, yang dari situ lah datangnya IMFEEN, hehe. Dia juga merangkap my roommate masa 2nd year study kat situ. Bila dah sambung study kat Nihong, dah jarang amat boleh jumpa, tapi tetap contact each other. Dan kini setelah lebih 5tahun kami tak jumpa, alhamdulillah kami berpeluang bersua kembali, yang paling best tu, kali terakhir jumpa dulu I belum ada anak and now I'm already a mother of 3, Naz pulak dulu anak dara dan sekarang dah ada sorang anak, perghhh how time flies...



Next weekends tu pulak, set date with Lieza and kaklong Yati, depa ni pun seangkatan jugak sama2 study kat UM then ke Nihong. Lieza used to be my university-mate, memang rapat laa. Both of them kerja kat Ipoh ni, best sangat dapat jumpa, kemain lagi berborak, rasa tak puas bersembang. InsyaAllah ada rezeki nanti boleh jumpa lagi...



Kemudiannya, baru2 ni kohaitachi yang baru je balik dari Nihong bulan 3 lepas dan kini bekerja di Malaysia pulak datang. Happy laa dapat jumpa Ain, Has dan Zambri walaupun kejap aje...


Terima kasih tak terhingga buat semua yang sudi menceriakan hari2 kami di sini. Rafiqh, Raziqh dan Raisha pun happy sangat2, dapat duit raya, dapat hadiah lagi. Arigatou ne minna!

5 comments:

naz said...

Hehe..walaupun fith dah ada anak 3 tp maintain jek mcm dulu2..x berubah pun. Yokatta dpt gak jumpa kan.. Kalau ada masa, harap bleh jumpa lg sekali sblm fith blk nihon lg best..kalau dtg kl jgn lupa kontek..nnt jemput dtg umah lak.

oakleyses said...

louis vuitton, polo ralph lauren, nike free run, oakley sunglasses, polo ralph lauren outlet online, sac longchamp pas cher, michael kors pas cher, longchamp outlet, tiffany and co, uggs on sale, prada outlet, replica watches, tiffany jewelry, nike free, polo outlet, longchamp pas cher, prada handbags, louboutin pas cher, chanel handbags, nike air max, air max, ugg boots, nike air max, nike roshe, burberry pas cher, ray ban sunglasses, oakley sunglasses, oakley sunglasses, christian louboutin outlet, gucci handbags, louis vuitton, louis vuitton outlet, tory burch outlet, louis vuitton outlet, longchamp outlet, christian louboutin uk, louis vuitton outlet, longchamp outlet, christian louboutin shoes, cheap oakley sunglasses, nike outlet, kate spade outlet, jordan shoes, jordan pas cher, ray ban sunglasses, ray ban sunglasses, oakley sunglasses wholesale, replica watches

oakleyses said...

converse pas cher, burberry outlet, michael kors outlet online, hollister pas cher, timberland pas cher, michael kors outlet online, michael kors outlet online, hogan outlet, kate spade, nike tn, true religion outlet, nike air max uk, michael kors, true religion jeans, uggs outlet, nike air max, nike free uk, north face, ray ban uk, north face uk, true religion outlet, nike blazer pas cher, true religion outlet, michael kors, uggs outlet, abercrombie and fitch uk, lululemon canada, vans pas cher, sac vanessa bruno, nike air max uk, michael kors outlet, michael kors outlet, ray ban pas cher, michael kors outlet, oakley pas cher, nike roshe run uk, polo lacoste, nike air force, ralph lauren uk, coach purses, coach outlet, guess pas cher, new balance, hollister uk, coach outlet store online, sac hermes, burberry handbags, replica handbags

oakleyses said...

iphone 6 plus cases, giuseppe zanotti outlet, hollister, reebok outlet, mont blanc pens, abercrombie and fitch, jimmy choo outlet, iphone 6s plus cases, iphone cases, nike roshe run, north face outlet, s6 case, new balance shoes, mac cosmetics, iphone 6 cases, timberland boots, instyler, celine handbags, asics running shoes, ferragamo shoes, beats by dre, ghd hair, oakley, baseball bats, valentino shoes, herve leger, wedding dresses, babyliss, vans outlet, nfl jerseys, p90x workout, mcm handbags, ralph lauren, bottega veneta, nike huaraches, longchamp uk, soccer shoes, iphone 5s cases, iphone 6s cases, ipad cases, insanity workout, north face outlet, nike air max, lululemon, chi flat iron, soccer jerseys, nike trainers uk, hollister clothing, louboutin, hermes belt

oakleyses said...

louis vuitton, pandora jewelry, coach outlet, montre pas cher, moncler, ray ban, canada goose uk, karen millen uk, ugg uk, pandora uk, moncler, converse outlet, juicy couture outlet, gucci, moncler, moncler, canada goose, swarovski, replica watches, ugg pas cher, lancel, wedding dresses, canada goose jackets, hollister, canada goose outlet, moncler outlet, hollister, supra shoes, juicy couture outlet, moncler outlet, louis vuitton, vans, canada goose outlet, barbour uk, ugg,uggs,uggs canada, links of london, ugg,ugg australia,ugg italia, nike air max, pandora jewelry, louis vuitton, louis vuitton, canada goose, converse, barbour, pandora charms, swarovski crystal, louis vuitton, thomas sabo, marc jacobs, canada goose outlet, canada goose, moncler uk